Domain jogi iroda

Pintz és Társai Szabadalmi, Védjegy és Jogi Iroda Kft. készséggel áll az ügyfelek rendelkezésére szinte minden domain és védjegy ügyben. Az irodát a Global Law Experts a 2011. év Védjegyjogi Irodája díjjal tűntette ki.

Irodánk Európa legnagyobb online védjegyszolgáltató portálját üzemelteti www.trademark.eu alatt, ahol egyedülálló tapasztalatot szerzett az európai védjegyekkel kapcsolatos konfliktusok kezelésében. Az iroda vezetője Pintz György, aki maga is döntnök, egyedüli magyar szakjogászként tagja a Nemzetközi Védjegyszövetség Domain Albizottságának, és ő írta az európai védjegyről és domainokról szóló információs könyvet: Védjeggyel a csúcsra!

 

Domain ügyek:

  1. .hu domain regisztrációjához kapcsolódó „felszólalási eljárás”, a Tanácsadó Testülethez (TT) kapcsolódó ügyek. Ezekben az ügyekben összeférhetetlenség miatt irodánk nem vállal tanácsadást vagy képviseletet, az iroda vezetője ugyanis a TT elnökhelyettese.
  2. .hu domain törlési ügyben Alternatív Vitarendező Fórum előtti eljárás. Itt irodánk nagy szakértelemmel vállal jogi képviseletet mind a Panaszos, mind a domain eddigi jogosultjának oldalán.
  3. Egyéb domain törlési ügyek. Az .eu domainok törlése a Prágai Választottbíróság előtt zajlik, ahol irodánk ellát jogi képviseletet. Ugyanez igaz a WIPO előtti alternatív vitarendezési eljárásoknál, pl. .com esetében).
  4. Védjegyekhez kapcsolódó mindenféle jogi ügyben, így domain konfliktusokkal összefüggő bitorlási ügyekben is ellátunk képviseletet.

 

Pintz és Társai
Szabadalmi, Védjegy és Jogi Iroda Kft.

1539 Budapest, Pf. 590

Tel.: (1) 458-3353
Fax: (1) 457-0065

Email: info[kukac]szabadalmi.hu
www.szabadalmi.hu

 
Copyright © 2011 Pintz és Társai Kft. - Minden jog fenntartva.